Read Die Türme des Februar by Tonke Dragt Free Online


Ebook Die Türme des Februar by Tonke Dragt read! Book Title: Die Türme des Februar
The author of the book: Tonke Dragt
Edition: Beltz & Gelberg
Date of issue: June 5th 2003
ISBN: 3407780818
ISBN 13: 9783407780812
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.17 MB
Loaded: 1446 times
Reader ratings: 5.2

Read full description of the books:Ondertitel op titelblad: De torens van februari, een (vooralsnog) anoniem dagboek, van leestekens en voetnoten voorzien door Tonke Dragt.

Wie heeft er meer reden om op zoek te gaan naar zichzelf dan iemand die zijn geheugen verloren heeft? Dat ben je namelijk kwijt als je de parallelwereldwereld betreedt. De jongen die dit overkomt maakt een ontdekkingstocht niet alleen naar een vergeten verleden, maar ook in een nieuwe vreemde wereld waar alles nieuw lijkt.


Download Die Türme des Februar PDF Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar ERUB Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar DOC Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar TXT Die Türme des Februar PDFAuthor Tonke Dragt wrote an interesting book called Die Türme des Februar. This book published Beltz & Gelberg, and for what-would buy the book Die Türme des Februar, you need to pay $24.79 for a copy. However, on our website, you can download the book in PDF or ePUB Die Türme des Februar file and read it completely free of charge. Here you can find other books by the author Tonke Dragt, which you will enjoy the book as Die Türme des Februar. Join us and you will have a good opportunity to get a free ePUB Die Türme des Februar, and other interesting books.Read information about the author

Ebook Die Türme des Februar read Online!

Tonke Dragt werd in 1930 geboren in Indonesië, en heeft daar het grootste deel van haar jeugd doorgebracht. In 1942 kwam ze met haar moeder en twee zusjes terecht in een Jappenkamp, en daar heeft ze ontdekt dat ze ze kon ‘ontsnappen’ door verhalen te verzinnen. Ze schreef en tekende in eerder gebruikte uitgegumde schriftjes en zelfs op wc-papier, want er was bijna niets. Samen met een vriendinnetje maakte ze het ‘boek’ De jacht op de Touwkleurige.

Na de oorlog kwam het gezin naar Nederland. Tonke deed hier haar eindexamen van de middelbare school en ging naar de academie voor beeldende kunsten. Ze werd tekenlerares. Als de orde in haar klas verstoord dreigde te raken, begon ze altijd een verhaal te vertellen. En dan werd het muisstil. Ze organiseerde op school ook een spookverhalenschrijversclub, waar de meest griezelige dingen gebeurden!

In 1956 werd voor het eerst een verhaal van Tonke gepubliceerd, en daarna werden er steeds meer gevraagd. Ze kreeg het druk: overdag lesgeven en ’s avonds en vooral ’s nachts schrijven. In 1961 verscheen haar eerste boek: Verhalen van de tweelingbroers.

Een jaar later kwam De brief voor de koning, dat werd bekroond met de prijs voor het beste kinderboek van het jaar, een voorloper van de Gouden Griffel. Het kreeg ook een vervolg: Geheimen van het Wilde Woud.

De meeste kinderboekenschrijvers schreven in die tijd realistische verhalen, maar Tonke creëerde haar eigen werelden, zoals de Rijken van Dagonaut en Unauwen.

Het thema ‘tijd’ speelt vaak een rol in haar boeken. De hoofdpersoon van De torens van februari kan eens in de vier jaar, op schrikkeldag, naar een andere wereld reizen, en Torenhoog en mijlen breed speelt zich af in de toekomst. Het geheim van de klokkenmaker gaat over een tijdmachine – en vooral over de vraag wat er gebeurt als je daar niet heel voorzichtig mee omgaat…

Tonke houdt van poezen. Die geven haar de mogelijkheid een tijger te aaien. En tijgers intrigeren haar: Ogen van tijgers is niet voor niets geschreven!

Al haar poezen (en ze heeft er vele gehad) zijn op een bijzondere manier bij haar gekomen: aanloopkatten, eenzame katten als het baasje was overleden… Ze krijgen allemaal een naam die met een W begint. Wapperstaart, Woesti en Wicci de Winterpoes zijn de meest recente.
Download Die Türme des Februar PDF Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar ERUB Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar DOC Die Türme des Februar PDF
Download Die Türme des Februar TXT Die Türme des Februar PDFReviews of the Die Türme des Februar


MUHAMMAD

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.

ZACHARY

There are significant drawbacks

BELLA

Quickly downloaded

RILEY

Phone number you need to drive to protect against robots.

ELIZA

Rarely do the books make me cry, but this one could.
Add a comment
Download EBOOK Die Türme des Februar by Tonke Dragt Online free

PDF: die-trme-des-februar.pdf Die Türme des Februar PDF
ERUB: die-trme-des-februar.epub Die Türme des Februar ERUB
DOC: die-trme-des-februar.doc Die Türme des Februar DOC
TXT: die-trme-des-februar.txt Die Türme des Februar TXT